UITVERKOCHT

Fabian Franciscus – cabaretier

Cabaret

- aanvang: 20:15

Fabian Franciscus

Vlafeest


Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere boerin uit de Beemster als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit. Fabian is cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig. 

Fabian vertelt in zijn voorstelling 'Vlafeest' over hoe hij steeds beter kan doen alsof hij minder last heeft van autisme. Behalve als hij moe en zichzelf is dan. Behoudens die momenten lukt dat met vallen en opstaan eigenlijk ook wel telkens ietsje beter. Dit levert een zeer humoristische voorstelling op over hoe hij zich verhoudt tot de maatschappij. 

Oh ja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel. Hij neemt zijn publiek nog weleens te grazen trouwens. Bezoek aan deze voorstelling is op eigen risico…

Fabian won in London een comedywedstrijd in The Comedy Store. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde onder andere in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen.


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50