Lidmaatschap

Lidmaatschap 

Een lidmaatschap van Podium onder de Toren kost € 7,- per persoon voor één seizoen. Lid zijn heeft twee grote voordelen:

  • Leden krijgen € 2,- korting op één kaartje per voorstelling. Een kaartje met korting kost € 14,50 i.p.v. € 16,50. De prijs is inclusief koffie of thee.
  • In de voorverkoop van 14 augustus tot 28 augustus kunnen alleen leden kaarten bestellen. Als lid krijgt u in deze als eerste de kans om kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. 

Het lidmaatschap duurt één theaterseizoen tot 14 mei 2021. Het wordt automatisch verlengd. Het beëindigen van een lidmaatschap kan schriftelijk of per e-mail naar ledenadministratie@podiumonderdetoren.nl.

U bent al lid?

Leden ontvangen per mail de factuur voor hun lidmaatschap. Hierop staat hun lidmaatschapsnummer vermeld. Indien u met twee leden geregistreerd staat op uw emailadres, ontvangt u twee lidmaatschapsnummers. Ieder lidmaatschapsnummer geeft recht op één kaartje met korting per voorstelling. De lidmaatschapsnummers geven tevens recht op het bestellen van kaartjes tijdens de voorverkoop.

U wilt lid worden?

Door te klikken op de button ‘Word Lid’ geeft u zich op als lid van Podium onder de Toren. U kunt ook kiezen voor een meervoudig lidmaatschap. Een meervoudig lidmaatschap bestaat uit twee of meer leden onder één naam en emailadres. Voor ieder extra lid ontvangt u een extra lidmaatschapsnummer. Zo kunt u ook voor uw partner of kinderen kaartjes met korting bestellen.  

U wilt lid worden én kaartjes bestellen?

Door te klikken op de button ‘Word lid en bestel’ gaat u vanaf 14 augustus voor het bestellen van kaartjes naar de pagina ‘Voorstellingen’. Bij ‘Bestelling afronden’ geeft u aan hoeveel lidmaatschappen u wenst op uw naam en e-mailadres. U krijgt bij het afrekenen direct korting.     

Kaartverkoop voor niet-leden

De kaartverkoop voor niet-leden start op vrijdag 28 augustus 2020. Informatie over de voorstellingen vindt u vanaf medio augustus 2020 op onze website, op de Facebook-pagina en we plaatsen een advertentie in huis-aan-huisblad De Uitkomst.

De kaartverkoop op de avond van de voorstelling start drie kwartier voor aanvang.