Lidmaatschap

Een lidmaatschap van Podium onder de Toren kost € 7,- per persoon voor één seizoen. Lid zijn heeft twee grote voordelen:

  • Leden krijgen € 2,- korting op één kaartje per voorstelling. Een kaartje met korting kost € 16,00 i.p.v. € 18,00. De prijs is inclusief koffie of thee, welke wordt geschonken voor aanvang van de voorstelling.
  • In de voorverkoop kunnen alleen leden kaarten bestellen. Als lid krijgt u in deze periode  als eerste de kans om kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. 

Het lidmaatschap duurt één theaterseizoen. Seizoen 2024-2025 loopt van 24 mei 2024 tot en met 14 juni 2024. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Het beëindigen van een lidmaatschap kan schriftelijk of per e-mail door te geven voor 1 mei 2024 naar ledenadministratie@podiumonderdetoren.nl.

U bent al lid?

Leden ontvangen per mail de factuur voor hun lidmaatschap. Hierop staat hun lidmaatschapsnummer vermeld. Indien u met twee leden geregistreerd staat op uw emailadres, ontvangt u twee lidmaatschapsnummers. Ieder lidmaatschapsnummer geeft recht op één kaartje met korting per voorstelling. De lidmaatschapsnummers geven tevens recht op het bestellen van kaartjes tijdens de voorverkoop.

U wilt lid worden?

Door te klikken op de button ‘Word Lid’ geeft u zich op als lid van Podium onder de Toren. U kunt ook kiezen voor een meervoudig lidmaatschap. Een meervoudig lidmaatschap bestaat uit twee of meer leden onder één naam en emailadres. Voor ieder extra lid ontvangt u een extra lidmaatschapsnummer. Zo kunt u ook voor uw partner of kinderen kaartjes met korting bestellen.  

U wilt lid worden én kaartjes bestellen?

Door te klikken op de button ‘Word lid en bestel’ gaat u vanaf het moment dat de kaartverkoop start voor het bestellen van kaartjes naar de pagina ‘Voorstellingen’. Bij ‘Bestelling afronden’ geeft u aan hoeveel lidmaatschappen u wenst op uw naam en e-mailadres. U krijgt bij het afrekenen direct korting.

Kaartverkoop voor niet-leden

De kaartverkoop voor leden voor het seizoen 2024-2025 start op 24 mei om 10.00 uur.

De kaartverkoop voor niet-leden start 15 juni 2024. Informatie over de voorstellingen vindt u op onze website, op de Facebook-pagina en in de regionale media.

De kaartverkoop op de avond van de voorstelling start drie kwartier voor aanvang.