UITVERKOCHT

Foto: Bert Andree

Cabaret

- aanvang: 20:15

Hans Dorrestijn

't Houdt een keer op

Voorstelling Hans Dorrestijn afgelast!

Als gevolg van het kabinetsbesluit over de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn op dit moment de theaters gesloten. Het bestuur van Podium onder de Toren heeft met het management van Hans Dorrestijn afgestemd dat het concert zaterdag 21 november niet door kan gaan. Als u kaarten heeft gekocht storten wij het betaalde bedrag automatisch terug op uw rekening.


In het laatste programma van cabaretier Hans Dorrestijn met de titel ’t Houdt een keer op‘ wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. 

Hans Dorrestijn stelt in ’t Houdt een keer op’ de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult aan zijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. 

Met Hans Dorrestijn haalt Podium onder de Toren een veelzijdig cabaretier, tekstschrijver, zanger en radio- en tv-acteur naar Zuidschermer. Hij schreef onder andere nummers voor Herman van Veen, Adele Bloemendaal en cabaretgroep Don Quishocking. 

Als cabaretier speelde Dorrestijn diverse programma’s zoals ‘Pretpark’ en ‘Na regen komt Dorresteijn’. Vanaf 2011 speelde hij de cabaretvoorstelling ‘Het buigen in kleine en grote zalen’. Voor zijn totale oeuvre ontving hij in 2003 de Gouden Harp. Hij sluit zijn carrière af met de voorstelling ’t Houdt een keer op.’  

www.hansdorrestijn.nl

Onderstaand filmfragment geeft een indruk van Hans Dorrestijn als schrijver. Van de voorstelling 't Houdt een keer op' zijn geen filmbeelden beschikbaar.

Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50