UITVERKOCHT

www.hansdorrestijn.nl

Foto: Bert Andree

Cabaret

- aanvang: 20.15

Hans Dorrestijn

't Houdt een keer op

In het laatste programma van cabaretier Hans Dorrestijn met de titel ’t Houdt een keer op‘ wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Hans Dorrestijn stelt in t Houdt een keer op  de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult aan zijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.

Met Hans Dorrestijn haalt Podium onder de Toren een grote naam naar Grootschermer. Dorrestijn is een veelzijdig cabaretier, tekstschrijver, zanger en radio- en tv-acteur. Hij schreef onder andere nummers voor Herman van Veen, Adele Bloemendaal en cabaretgroep Don Quishocking.

Als cabaretier speelde Dorrestijn diverse programma’s zoals ‘Pretpark’ en ‘Na regen komt Dorresteijn’. Vanaf 2011 speelde hij de cabaretvoorstelling ‘Het buigen in kleine en grote zalen’. Voor zijn totale oeuvre ontving hij in 2003 de Gouden Harp. Dorrestijn sluit zijn carrière af met de voorstelling ’t Houdt een keer op.’

Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00