UITVERKOCHT

Foto: Anouk van Nunen

Michael Varekamp - trompet, zang

Tess Merlot - zang

Wiboud Burkens - toetsen

Harry Emmery - contrabas

Erik Kooger - drums

Yoran Aarssen - tenorsax, clarinet


Theaterconcert

- aanvang: 20:15

The Legends

Swingin' Paris

Voorstelling The Legends afgelast!

Als gevolg van het kabinetsbesluit over de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te beperken, mogen er nog maar 30 toeschouwers bij een theatervoorstelling zijn. Het bestuur van Podium onder de Toren heeft met het management van The Legends afgestemd dat het concert zaterdag 31 oktober niet door kan gaan. Als u kaarten heeft gekocht storten wij het betaalde bedrag automatisch terug op uw rekening.

Een oude bekende keert terug naar Podium onder de Toren. Michael Varekamp en The Legends waren een aantal jaren geleden succesvol met een voorstelling over Louis Armstrong. Het bestuur van Podium is dan ook heel blij dat The Legends opnieuw bij ons willen optreden.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd. Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vierensamen het leven als nooit tevoren. Zanger/ trompettist Michael Varekamp en The Legends nemen je, samen met rijzende ster en chansonnière Tess Merlot, mee door de straten van het bruisende Parijs.

The Legends duiken in de Franse tijd van Josephine Baker, Louis Armstrong en Edith Piaff. In Swingin’ Paris tovert de groep de kerk van Zuidschermer om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ het oor van de bezoekers strelen.

www.thelegends.biz


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50