UITVERKOCHT

Foto: Charlona Teerlink

Katell – zang

Ton Snijders – piano, accordeon & ukulele

of

Mathijs van Til – live electronics

Theaterconcert

- aanvang: 20:15

Katell

Retour Amsterdam-Paris

Voorstelling Katell afgelast!

Als gevolg van het kabinetsbesluit over de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn op dit moment de theaters gesloten. Het bestuur van Podium onder de Toren heeft met het management van Katell afgestemd dat het concert zaterdag 12 december niet door kan gaan. Als u kaarten heeft gekocht storten wij het betaalde bedrag automatisch terug op uw rekening.


Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson allang geen onbekende meer. In haar nieuwe muziekprogramma ‘Retour Amsterdam-Paris’ laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben. 

Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, eigentijds jasje. In deze periode voor de jaarwisseling geeft Katell haar optreden speciaal voor Podium onder de Toren een kerstsfeer mee.

In Retour Amsterdam-Paris wordt Katell begeleid door een topmuzikant: Ton Snijders of Mathijs van Til. Toetsenist Ton Snijders is de vaste kracht achter Frank Boeijen. Hij werkte ook met Liesbeth List, Ramses Shaffy en Stef Bos. 

Mathijs van Til legde zich na zijn conservatoriumstudie toe op het gebruik van technologie tijdens liveoptredens. Zijn muzikale veelzijdigheid toont hij onder andere in het duo BrotherTill.

Retour Amsterdam-Paris is als een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur.

www.katell.nl


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50