Foto: Arkady Mitnik

Neco Novellas - gitaar, zang, electronica

Ernst Reijseger - cello, shruti box


Theaterconcert

- aanvang: 20:15

Neco Novellas & Ernst Reijseger

Old Routs New Routes

Wie herinnert hem zich niet. Neco Novellas, de man met de donkere stem, die gast was bij het optreden van Mathilde Santing, december 2019 in de dorpskerk tijdens het sfeervolle kerstconcert. Hij komt opnieuw naar Grootschermer, nu met het programma Old Roots New Routes.

Samen met cellist Ernst Reijseger bespeelt hij vijf instrumenten en samen zorgen zij voor een fascinerend optreden van Neco Novellas & Ernst Reijseger. Met hun stem, gitaar, loop-station, cello en shruti box staan ze garant voor een theaterconcert dat het publiek vanaf de eerste noot boeit.

Neco Novellas belandde via Lissabon op het Rotterdams conservatorium. Hij ontwikkelde een vernieuwend geluid waarin jazz en pop versmolten met de chopi-muziek uit zijn moederland Mozambique. Neco is een charismatisch solist die telkens nieuwe uitdagingen aangaat. 

Ernst Reijseger is een briljant cellist, die eigenzinnig Afrikaanse tradities met Europese improvisaties combineert. Novellas en Reijseger zijn twee aan elkaar gewaagde zielen, balancerend op een enkel akkoord. 


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50