UITVERKOCHT

Michelle David – zang

Onno Smit - gitaar

Paul Willemsen - gitaar

Toon Oomen - drums

Soul

- aanvang: 20:15

Michelle David & The Gospel Sessions

The Gospel Sessions Volume 1-3

In de voorverkoop van 15 mei tot 15 juni kunnen alleen leden kaarten bestellen.

‘Wat zou er gebeuren als we van de gospel alle franje zouden strippen’, vroegen gitaristen Paul Willemsen en Onno Smit (bekend van Le ies Soul Connection en Beans & Fatback) zich vier jaar geleden af. Het antwoord was ‘The Gospel Sessions Volume 1’, een plaat die ze in 2014 met zangeres Michelle David maakten en waarmee ze de essentie van de soul raakten.

De mannen van The Gospel Sessions hebben de gospelmuziek compleet opnieuw uitgevonden. Ze gaan terug naar het origineel en de essentie van de muziek. Alles wat je dacht te weten over gospel, kun je vergeten. Back to the roots!

Ondertussen heeft muziekblad Oor het eerste album beoordeeld als ‘grandioos’ en schreef de Leeuwarder Courant ‘Het Woord is rock ’n roll geworden’. De luisteraars van radio NPO 6 hebben het uitgeroepen tot album van het jaar. Natuurlijk kwam er een Volume 2, en Volume 3 is nu in de maak.

Gooi je handen in de lucht, laat je tranen en je diepe gedachtes de vrije loop: ‘Buckle up cause it’s gonna be a GOSPELIZED ride!!!’ Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50