UITVERKOCHT

Carel Kraayenhof - bandoneon
Leoni Jansen - zang en gitaar

Foto: Merlijn DoomerikMuziektheater met bandoneon

- aanvang: 20:15

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen

Melancholie in de Polder

Deze voorstelling zal plaatsvinden in de dorpskerk van Grootschermer, Zuideinde 5.

Een bandoneon, een gitaar, een bodhrán en een stem: Carel Kraayenhof en Leoni Jansen, buren, wonen in de Beemster en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreken ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek en tango niet.

Carel Kraayenhof speelde de bandoneon bij niemand minder dan Astor Piazzolla als solist in diens Broadway musical ‘Tango Apasionado’. Op 2 februari 2002 speelde Carel ‘Adiós Nonino’ op het huwelijk van ZKH Prins Willem-Alexander en de Argentijnse Máxima Zorreguieta. Meer dan 55 miljoen mensen over de hele wereld keken naar de ceremonie.

Leoni Jansen is zangeres en regisseur. Ze begon als tv-presentatrice en presenteerde daarna verschillende kunst- en muziekprogramma's en eindigde met haar eigen tv-show: ‘Jansen & Co’. Ze produceerde een aantal muziektheaterproducties en regisseerde theatershows.


Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00