Foto: Bas Hermsen

Sjors van der Panne – zang

Tommie Christiaan – zang


Theaterconcert/try out

- aanvang: 20:15

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan

Mannen huilen niet!

In het seizoen 2020-2021 trekken Sjors en Tommie samen het land door met hun nieuwste theatershow. Podium onder de Toren heeft de primeur, ook al zitten de heren aan het begin van hun theaterseizoen nog in de try-outfase.

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd en gaan de uitdaging met elkaar aan in 'Mannen Huilen Niet'. Tommie steekt de kleine chansons van Sjors in een compleet ander jasje. Sjors duikt op zijn beurt in het repertoire van Tommie, maar dan wel met het bekende sausje van Sjors. 

Hoe klinkt 'Leef' van Hazes in een Frans jasje á la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het repertoire aan van Shaffy? Zingen de heren samen Barcelona uit De Beste Zangers en door welke helden hebben beide mannen zich laten inspireren?

Een muzikale show waarbij zij ook thema's als liefde, verdriet, energie en hoop zullen bespreken met elkaar. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst...Mannen huilen niet! 

www.sjorsvanderpanne.nl

www.tommiechristiaan.nl

Onderstaande filmpjes geven een indruk van Sjors en Tommie afzonderlijk. Van een gezamenlijk optreden is nog geen filmmateriaal beschikbaar.Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50