UITVERKOCHT

Esther Apituley - altviool

Hans Dagelet - spel, trompet

Renée Bekkers - accordeon

Guus Janssen - piano, compositie en spel

Foto: Bernard Jan Verkoren


Concert & performance

- aanvang: 20:15

Esther Apituley en Hans Dagelet

In de Schemering

Let op!: Deze voorstelling vindt plaats in Zuidschermer, 'Bij Zuid', Zuidervaart 67.

Altvioliste Esther Apituley en acteur/trompettist Hans Dagelet brengen een nieuw genre: een ‘concertperformance’. Hierin vloeien theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar heen. Volgens de formule ‘plug & play’ treden acteur en musici op en brengen snel, bewogen en met grote energie een muzikale voorstelling, bijgestaan door ofwel Guus Janssen (piano/orgel) ofwel Renée Bekkers (accordeon).

De acteur en musici reflecteren op deze bizarre tijd: een diffuus gebied, een soort schemering, tussen de dag en de nacht. Een tussenfase waarin we niet terug kunnen naar hoe het was, en ook vooruit is onzeker, want hoe gaat onze toekomst eruit zien? Zij doen dat met de nodige humor. Want lachen om de vreemde wendingen die onze levens toch al ineens kregen, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan.

Niet alleen onze eigen tijd, maar ook andere tijden die bizar, vreemd en absurd waren, komen langs in de composities en teksten die de artiesten hebben uitgekozen voor deze theatrale concertperformance.

Onderstaand een fragement uit een eerdere voorstelling.

Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00