UITVERKOCHT

Roland Brons – guitar, vocals

Robbert-Paul Verkade – lead guitar, backing vocals

Robert-Jan Kimmijser – drums, backing vocals

Johan Maring – bas

Foto: Boris Schmidt


Theaterconcert

- aanvang: 20:15

The Naked Truth

Golden Earring Tribute

Let op!: Deze voorstelling vindt plaats in Zuidschermer, 'Bij Zuid', Zuidervaart 67.

De voorstelling is uitverkocht, derhalve GEEN kaartverkoop aan de deur.

The Naked Truth is een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland: de Golden Earring. De band heeft zich genoemd naar het akoestische concert dat de Golden Earring in 1982 gaf in Amsterdam. Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde de Earring klassiekers als ‘Back Home’, ‘Another 45 Miles’, ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’, ‘Going To Run’ en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring, ‘The Naked Truth’, was een feit.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis.

De liefde voor de Nederlandse pop- en rockmuziek loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor live performance en de Golden Earring.The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd. Hierbij kunnen de voetjes van de vloer.

Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00