UITVERKOCHT

Camilla Alfieri- zang

Jason Bouman - zang, toetsen

Rob Stoop - toetsen en accordeon

Martin Bakker - contrabas, bas, gitaar, zang

Levensliederen

- aanvang: 20:15

Camilla Alfieri en Jason Bouman

De Jordaan zingt

Deze voorstelling zal plaatsvinden in de dorpskerk van Grootschermer, Zuideinde 5.


Camilla Alfieri en Jason Bouman brengen het repertoire van tante Leen, Johnny Jordaan, Manke Nelis en anderen opnieuw tot leven. Ze brengen saamhorigheid, troost, hoop en humor naar het theater en slaan een brug tussen verleden en heden met verhalen en repertoire uit de Jordaan. De bezoeker wordt ondergedompeld in muziek waar het hart van overloopt met een lach en een traan.

Het is een repertoire uit een tijd van schrijnende armoede waarbij een geromantiseerd beeld ontstond van opgewekte solidariteit tussen de kinderrijke en kleinbehuisde Jordanese families. De liederen bezingen de grote liefde voor Mokum en de Ouwe Wester. Daarnaast klinkt in het Jordanese lied vaak de liefde voor het Italiaanse belcanto door.

Camilla Alfieri doet veel sessiewerk in verschillende bands en is bekend van het Theater van het Sentiment. Volkszanger Jason Bouman is winnaar van het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen. Zij worden begeleid door Rob Stoop, toetsen en accordeon en multi-instrumentalist en vocalist Martin Bakker.

Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00