UITVERKOCHT

Cor Bakker – piano

Fay Claassen - zang

Jazz

- aanvang: 20:15

Fay Claassen & Cor Bakker

Cor - I - Fay

In de voorverkoop van 15 mei tot 15 juni kunnen alleen leden kaarten bestellen.

Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door haar overrompeld. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje. Door Cor is ze pas echt verliefd geworden op het zingen van Nederlandse liedjes. Samen brengen ze nu een programma met prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads, komische verhalen uit beider levens en hoe de click tussen hen tot stand kwam.

Cor Bakker behoeft eigenlijk geen introductie, want hij is natuurlijk bekend bij het grote publiek. Hij begeleidde nagenoeg alle belangrijke artiesten die Nederland rijk is. Hij was elf jaar lang vaste pianist van het Metropole Orkest en bracht tot nu toe zes ‘eigen’ albums uit.

Fay Claassen is als jazz-zangeres in de voetsporen getreden van Rita Reys. De beroemde jazzdiva zag Fay als haar opvolgster. Natuurlijk is het geen echte opvolging geworden, daarvoor is Fay Claassen te veel zichzelf. Leuk om te weten: de prijzenkast van Fay is goed gevuld met een Edison, een gouden plaat, in de U.S.A Best Vocal Album of the Year Award en een Grammy nominatie. 


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50