Stand-up comedy

- aanvang: 20.15

Comedytunes

Comedy night

Drie van de beste comedians van Nederland en een MC (Master of Ceremony) die de avond aan elkaar praat: zo ziet een comedy night van Comedytunes eruit. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.

Welke comedians kun je verwachten? Dat is bij verschijnen van deze brochure nog niet bekend, maar houd de website van Podium onder de Toren in de gaten! Daarop zetten we zo snel mogelijk de line-up van de avond. Die bestaat in ieder geval uit bekende namen en/of opkomende talenten uit het grote arsenaal aan comedians die spelen in de shows van Comedytunes.

De stand-up comedy shows van Comedytunes zijn zeer populair vanwege de sterke line-ups, de aanstekelijke en herkenbare huisstijl en de lekker volle zalen. Comedytunes is met ruim honderd shows per jaar een begrip geworden in de Nederlandse theaters en poppodia.

De maffe verhalen van comedians zorgen dat je automatisch gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes merk je dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank plezier. Er valt nooit genoeg te lachen!

Niet leden: € 18,00
Leden: € 16,00