UITVERKOCHT

Felix Heezemans - comedian

Ronald Smink - comedian

Roel C. Verburg - comedian

Kristel Zweers - MC

Stand-upcomedy

- aanvang: 20:15

Stand-upcomedy

Comedy Express


Drie optredens van stand-upcomedians met een vierde comedian als MC (master of ceremony, oftewel spreekstalmeester) staan garant voor een hilarisch,

dynamisch en humoristisch totaalpakket. De MC van deze avond is Kristel Zweers. Zij praat de optredens van Felix Heezemans, Ronald Smink en Roel C. Verburg aan elkaar.

Felix Heezemans maakt zijn grappen in razendsnel tempo. Blijf gefocust en mis geen seconde! Hij won de publieksprijs van de Comedy Award en de juryprijs van de Culture Comedy Award.

Ronald Smink is rap, grappig en origineel. Hij maakt deel uit van de Comedy Explosion van het Comedy Theater in Amsterdam. In 2007 won Smink zowel de publieks- als de juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Roel C. Verburg weet als een van de weinige comedians in Nederland stand-upcomedy te combineren met zijn gitaarmuziek. Hij speelde twee solovoorstellingen en is een vaste speler bij het Comedy Café in Amsterdam.

Kristel Zweers maakte al vier solovoorstellingen. Ze speelde bij Comedy Café in Amsterdam, Comedy Explosion en de Girls Night Out.


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50