Kees van Amstel - comedian

Emiel van der Logt - comedian

Vincent Geers - comedian

Cabaret

- aanvang: 20:15

Kees van Amstel, Emiel van der Logt, Vincent Geers

Cabaretteketet

In de voorverkoop van 15 mei tot 15 juni kunnen alleen leden kaarten bestellen.

Tijdens Cabaretteketet spelen drie comedians hun eigen act. Ze kunnen opkomende cabarettalenten zijn, maar ook reeds gevestigde namen. De line-up in ons theater is: Kees van Amstel, Emiel van der Logt en Vincent Geers.

Kees van Amstel heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in cabaretland. Hij maakt avondvullende voorstellingen, is comedian bij de Comedytrain (in Toomler, Amsterdam), was vast lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen en schrijft teksten voor een groot aantal tv-programma’s.

In 2014 was Emiel van der Logt finalist van cabaretfestival Cameretten. In 2013 had hij al Comedy Slam gewonnen. Uit het juryrapport van Cameretten: “Met gemak staat hij op het podium. Het is vrij snel duidelijk dat hier een ervaren stand-upper aan het woord is.” Anno 2017 was zijn eerste avondvullende voorstelling een feit.

Vincent Geers speelt al meer dan twintig jaar als stand- upcomedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Café in Amsterdam. In 2007 won hij de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Daarnaast is hij ook regisseur en schrijver voor tv en theater. 


Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50