UITVERKOCHT

Digna Janssen - zang, piano

Johan Smeets - gitaar, dobro, percussie, zang

Marie-José Didderen - cello

Annelieke Marselje - viool

Singer-songwriters

- aanvang: 20:15

Jodymoon

AFGELAST WEGENS GRIEP ARTIEST

AFGELAST WEGENS GRIEP ARTIEST

Singer-songwriters Digna Janssen en Johan Smeets vormen samen Jodymoon. Ze werken én leven samen en schrijven songs die je stuk voor stuk bijblijven. Folk en blues zijn voor hun sound het uitgangspunt, maar niet het uiteindelijke doel. Het tweetal weet een mooi evenwicht te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance.

Jodymoon krijgt versterking van violiste Annelieke Marselje en celliste Marie-José Didderen. Samen met Jodymoon zorgen zij voor een spannende vermenging van singer/song- writer-muziek, folk, pop, klassiek en roots. Volgens muziekblad Oor vormen ze “een band die op alle denkbare plekken een ereplaats verdient.”

De band trad dan ook al op in onder meer Spanje, Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae. In 2015 verscheen het vijfde album ‘All Is Waiting’ waarvan de singles ‘The Long Way Round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ veelvuldig te horen waren op o.a. NPO Radio 1 & 2. Het theaterprogramma draagt dezelfde titel als deze laatste cd: ‘All Is Waiting’. Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50