UITVERKOCHT

Foto: Bas Hermsen

Sjors van der Panne – zangTheaterconcert

- aanvang: 20:15

Sjors van der Panne

Sjors solo

COVID 19 en de voorstelling

Als gevolg van het kabinetsbesluit mogen er nog maar 30 toeschouwers bij de voorstelling aanwezig zijn. Donderdag 1 oktober vergaderen de burgemeesters in de Veiligheidsregio. Zij besluiten mogelijk dat er een vrijstelling komt voor theatervoorstellingen. Als het standpunt van de Veiligheidsregio duidelijk is neemt het bestuur van Podium onder Toren een besluit over het al dan niet doorgaan van de voorstelling. Als u kaarten heeft voor de voorstelling ontvangt u een mail en u vindt informatie op onze Facebookpagina en de website.

Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. De zanger overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. 

Het stempel chansonnier had hij toen al verdiend, door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson Alliance Française in 2008. Tijdens dit theaterconcert zal Sjors het publiek verrassen met de nodige humor, persoonlijke anekdotes, maar bovenal met véél nieuw werk.  Samenwerkingen met onder andere Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders, Jan Dulles, Frank Boeijen en Diggy Dex resulteerden in een compleet nieuw en passend repertoire. 

En natuurlijk ontbreken de prachtige unieke vertolkingen van bekende Nederlandstalige klassiekers ook dit keer niet.  Om de woorden van Liesbeth List nog maar eens aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”

www.sjorsvanderpanne.nl
Niet leden: € 16,50
Leden: € 14,50